Eu.Astazi

Astăzi am prins curaj. Astăzi sunt eu.

Noi...

27.11.2019

A trecut atâta timp de când nu te-am mai văzut dragule. Îmi lipseşti atât de mult. Însă doar cu asta voi rămâne, cu dorul.

Sunt conştientă de faptul că am greşit. Sunt conştientă de faptul că nu voi întâlni un alt om ca şi tine. Un alt om care să mă iubească atât de intens şi frumos. Un alt om care să mă strângă în braţe atât de puternic şi cu atât dor.

Nu ţi-am arătat că te iubesc. Însă sufletul meu mereu ţi-a aparţinut. Ţie şi numai ţie.

Îmi e dor de tine. Îmi e dor să mă trezesc lângă tine. Să simt parfumul tău. Îmi e dor să mă ţii în braţe atunci când plâng.

Vreau să ştii că te-am iubit, chiar dacă poate tu crezi că nu e aşa. Mereu vei avea locul tău în inima mea.

Însă acum îţi dau drumul. Zboară om frumos. Zboară şi nu te opri.

Eu? Rămân cu amintirile...

Eu.Astăzi a împlinit un an!

07.01.2018

     Încă nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul. Acest an a fost un an al încercărilor. După ce "spectacolul" s-a terminat, am promovat bacalureatul și am intrat la facultatea mult visată, am trecut prin cea mai grea perioadă din viața mea, boala. Deși a fost cea mai dificilă perioadă din viața mea, a fost și una plină de iubire, din partea mamei, a tatălui și a lui L. Am învățat că iubirea adevarată o descoperi atunci când dai de greu. Am învățat multe lucruri în această perioadă, unul dintre ele fiind faptul că viața e scurtă și trebuie trăită din plin. Ai o singură viată așa că bucurăte de ea, cu bune și cu rele.

     Vă mulțumesc că mi-ați fost alături în acest an. Vă multumesc că împreună am creat lumea Eu.Astăzi.

La mulți ani Eu.Astăzi!

Ziua în care am învățat ce înseamnă iubirea

27.10.2017

Era doua zi de când eram în spital în București. Eram tristă fiindcă eram departe de casă, departe de tata, și departe de el. În același timp eram bucuroasă fiindcă știam că acolo urma să mă fac sănătoasă. Eram nerăbdătoare fiindcă el trebuia să ajungă la mine. În același timp eram tristă fiindcă el urma să mă vadă așa.

Ce e cu adevărat iubirea?

Pentru mine iubirea este reprezentată de el. De sacrificiile pe care le-a făcut pentru mine. De momentele în care nu se mai gândea la el și mă punea pe mine pe primul loc.

La 11:00 el a ajuns la mine. Era ora 11 fără 5, el m-a sunat si parcă deja îl simțeam lângă mine. Am ieșit pe hol în întâmpinarea lui. Când l-am văzut nu m-am gândit decât că vreau să îl strâng în brațe. M-am uitat la el și fără să mai stau pe gânduri i-am spus că îl iubesc. Mi-a sărutat mâna și mi-a spus că e cel mai fericit om din lume acum că poate fi lângă mine

Când spectacolul se termină

20.07.2017

S-a oprit muzica. S-a tras cortina. S-a stins lumina.

După ore, zile, săptămâni și luni de muncă, spectacolul s-a terminat. Acum începe viața. Te-am văzut pe scenă. Am trăit alături de tine fiecare clipă, fiecare moment de tristețe sau de fericire. Te-am văzut pe culmile succesului dar și pusă la pământ. Am văzut cum încet, încet ai reușit să te ridici și să arăți tuturor cine ești tu. Ai muncit mult, iar acum culegi roadele succesului tău. Ce spectacol... De excepție. Ai fost minunată.

Însă acum... Acum s-a tras cortina. Lumea a plecat și ai rămas doar tu. Ești singură în cameră și te gândești. La ce te gândești?

Ai fost pe scenă. Acea clipă ți-a aparținut și ai fost minunată. Mereu ai fost și mereu vei fi.

S-a oprit muzica. S-a tras cortina. S-a stins lumina. Acum începe viața.

Timpul trece. Noi cu ce rămânem?

30.06.2017

Cu amintiri. Cu zile ploioase în care preferai să stai în casă și să numeri picăturile de ploaie decât să ieși în oraș cu X și cu Y. Cu diminețile în care te trezeai înainte să sune alarma doar ca să te bucuri mai mult de zilele de vară.

Timpul trece, inevitabil. Minute, ore, zile, săptămâni, luni și ani. Timpul trece. Dar cu noi ce se întâmplă?

Au trecut aproape 3 luni de la ultimul articol și astăzi am revenit cu forțe proaspete după examenul de bacalaureat. Au trecut 3 luni în care m-am bucurat de ultimele săptămâni de liceu, m-am bucurat de banchet și de absolvire. Două momente foarte importante pentru mine. A trecut și liceul iar acum urmează facultatea. Iată că am reușit, cu multă muncă să trec și peste acest hop mare din viața mea. Am rămas cu amintiri frumoase și cu oameni deosebiți.

A trecut timpul pe lângă mine de parcă nici nu l-am avut. Și acum... Acum vreau să mă bucur de fiecare zi pe care o primesc. Vreau să fiu fericită și să nu mai las pe nimeni să îmi umbrească fericirea. Acum scriu. Eu.Astazi s-a întors.

Visează suflet frumos!

                                                                                                       10.04.2017

Mergeam pe stradă în căutarea localului unde urma să mă întâlnesc cu ei, după ce nu îi mai văzusem din Februarie. După vreo 5 minute am ajuns și ei erau acolo și hop a aparut și zâmbetul meu. I-am îmbrățișat cu atâta dor și eram încântată de faptul că îi vad în sfârșit. Și după ce ne despart aproape 300 de km, am reușit să o văd și pe draga mea Liv. Părea a fi un vis, însă știam că e realitate.

De când suntem mici visăm. Când avem 10 ani visam să avem 20 sau 30, iar când ajungem la vârsta de 30 de ani, vom vrea să ne întoarcem în timp. Atunci când visezi nu există limite. Poți ajunge până la cer și chiar să îl depășești. Nimic nu te poate opri, corect?

Uneori oamenii sunt mai fericiți atunci când visează. De ce? Uneori pare mai ușor să visezi decât să trăiești această realitate șisă îți faci visele realitate. Se spune că dacă poți să visezi un lucru , îl și poți face să devină realitate. Probabil că Walt Disney avea dreptate.

Nu te opri din a visa. Nu te opri niciodată. Visează și fă-ți visele să devină realitate!

Simțim, deci trăim.

26.03.2017

Astăzi, 26 martie 2017, simt că viața e frumoasă.Viața îți oferă clipe de neuitat, clipe care merită prețuite. Astăzi știu că sunt norocoasă având atâtea amintiri, amintiri create cu oameni dragi sufletului meu. Sunt recunoscătoare că trăiesc.

Astăzi este o zi frumoasă, deși afară plouă... Astăzi e o zi deosebită, care merită sărbatorită cu un zâmbet sincer, din inimă. Zâmbește! Trăiește!

Fiecare trăiește în felul său. Fiecare se bucură de momentele frumoase în felul său. Fiecare zi e unică, fiecare moment e special. Prețuieste toate zilele și toate momentele deosebite pe care le trăiești. Astăzi trebuie să simți ca trăiești viața la maxim. Nu irosi nici măcar o zi, nici un minut. Bucură-te de tot ce ai. Și nu uita să faci tot ce te face fericit. Citește, râzi, manâncă ciocolată, cântă, dansează... Fă toate lucrurile care îți aduc un zâmbet pe buze. Viața e frumoasă ți-am mai spus. Nu o lăsa să treacă pe lânga tine, și peste 5-10 ani să realizezi că doar ai pierdut timpul. Trăieste la maxim.

Săptămâna aceasta am o mică surpriză pentru voi. Pâna atunci... #vivalavida.

Ziua internațională a fericirii

20.03.2017

Astăzi este 20 martie 2017, ziua internațională a fericirii. Ce facem noi astăzi?

Pentru mine a fost o zi obișnuită. Nimic special nu s-a întâmplat, deși recunosc, așteptam un miracol...

Astăzi, de ziua internațională a fericirii, am împărțit îmbrățișări și zâmbete oamenilor dragi mie. Am râs și am uitat pentru câteva moment de divergențe. Fericirea este reprezentată de momente memorabile cu persoane deosebite. Momente pe care le vei ține minte toată viața. Nu aș da pe nimic in lume toate aceste clipe speciale.

Astăzi, ca deobicei, am sunat-o pe K. Am vorbit vreo 15 minute si dupa am închis telefonul. Scriam ceva pentru școala când mi-am amintit ca am uitat să fac ceva. Atunci am luat telefonul și am sunat-o din nou. I-am spus "Astăzi este ziua internațională a fericirii, tu ești cea mai bună prietenă a mea de 11 ani și mă faci fericită. Te iubesc". Sunt fericită având astfel de persoane în jurul meu. Sunt norocoasă.

Astăzi, vreau să nu uiți să fi fericit. Doar e ziua internațională a fericirii, nu? Bucură-te de tot ce e in jurul tău. Ziua de astazi este speciala. Bucură-te de ea! #euastăzi #behappy

De ce scriu?

19.03.2017

De ce scriu? Pentru că scrisul e un mod de a mă elibera. Faptul că am șansa să scriu pentru oameni care apreciază munca mea este magic.

Când eram mică obișnuiam să scriu povești despre prințese și prinți, care ajungeau, evident, să se casătorească. Însă acum lucrurile s-au schimbat foarte mult. Crescând, am început să văd lumea altfel, să percep lucrurile diferit. Când aveam 10 ani aveam impresia că viața e perfectă atâta timp cât iubești și ești iubit. Astăzi, 19 martie 2017, lucrurile nu mai stau așa... Iubirea nu e mereu ceea ce avem nevoie.

La început am scris poezii, care poate, într-o zi ți le voi arăta cititor drag. Aceste poezii erau o reproducere a lumii în care trăiam, uneori frumoasă, alteori mai puțin frumoasă. Așa e la toată lumea, nu?

Scriu, pentru a mă elibera. Scriu pentru că e mult mai ușor să te exprimi în scris. Sunt doar eu in fața ecranului de laptop. Când scriu îmi creez o lume doar a mea. Lumea "Eu.Astazi". O lume magică.

Pe mine, mă reprezintă scrisul. Și de asta am decis să creez această "lume", Eu.Astazi. Știu că nu am mai scris de mult, dar am revenit. 

Ciocolată cu mentă

25.02.2017

Îmi place ciocolata cu mentă. Imi place gustul acela răcoros pe care îl lasă, senzația aceea deosebită. Înainte cu 3 ani nu cred că aș fi gustat-o vreodată însă acum este preferata mea. Îmi amintesc aniversarea mea de 17 ani, când absolut toți invitații mei mi-au adus câte o cutie de ciocolată cu mentă.

Eram în magazin și o căutam pe rafturi când m-am întors... Și l-am văzut pe el. Era îmbrăcat cu cămașa lui preferată cu albastru închis și avea în mână exact ceea ce căutam... Ciocolata cu menta. Știa ce căutam la fel de bine cum mă cunoștea el pe bine. Îl știam de un an, un an care a trecut inimaginabil de repede. Ne-am cunoscut într-un local, care acum este localul nostru preferat.

Mă privea dezamăgit. Cu o oră înainte îi spusesem că vreau să renunț la blog. L-am deschis in 7 ianuarie. Blog-ul acesta mi-a dat aripi, mi-a oferit o nouă lume unde sa pot evada. Cel mai plăcut lucru pe care îl simt atunci când scriu, este imaginea cititorului cu un zâmbet pe față atunci când citește articolul scris de mine. Voiam sa renunț la blog din teamă... Teamă ca nu fac bine ceea ce fac.

S-a uitat la mine și mi-a spus : "Nu ești curajoasă". M-am uitat la el și nu înțelegeam. Am crezut că ar fi mai bine dacă aș renunța. Dar nu era așa.

Oameni.

16.02.2016

Atatia oameni in jurul nostru. La scoala, la serviciu, la magazin... Oriunde mergi ai sa intalnesti cel putin o persoana. Cand ma plimb pe strada ma uit in jur si tot ce vad pe fata oamenilor este tristete... Nu mai vad oamenii sa zambeasca, nu mai vad bucurie... De ce? De ce lumea uita sa se bucure de tot ce ii inconjoara? De ce uneori nici noi nu mai avem forta sa gandim pozitiv si preferam sa renuntam? Eu stiu ca lumea este ocupata, este plina de griji... Insa lumea nu trebuie sa uite. Nu trebuie sa uite sa zambeasca. Findca bucuriile vin din lucruri marunte, vin din ceea ce te astepti tu mai putin. Astazi trebuie sa uiti de tot ce te intrista si sa te bucuri de tot ce ai langa tine, atata timp cat mai ai. Nu uita ca viata nu e nesfarsita, noi nu suntem nemuritori. Asa ca bucura-te! Bucura-te de tot ce ai langa tine, de fiecare persoana, de fiecare zi pe care o traiesti, de fiecare zambet de pe fata oamenilor din jurul tau. Daca tu oferi un zambet, vei primi un zambet in schimb iar astfel lumea devine mai buna. Oamenii sunt buni si sunt frumosi. Tu esti om... Fi fericit!

Daca astazi ar fi ultima zi...

11.02.2017

Daca astazi ar fi ultima zi... Ce ai face atunci?

Ai mai sta pe ganduri daca sa faci sau nu ceea ce te face fericit? Ai mai astepta sa iti faci visele realitate? Ar mai exista un strop de teama care sa te impiedice sa faci ceea ce iti doresti? Eu sper ca nu. Daca astazi ar fi ultima mea zi cu siguranta as zambi mai mult si nu as lasa nimic sa ma intristeze. As petrece mai mult timp cu oamenii dragi sufletului meu. As cere iertare findca am gresit, inevitabil. As desena o inima pe asfalt findca e nevoie de iubire in lumea noastra. As cumpara o ciocolata si as darui-o bunicii care mereu m-a rasfatat de cand eram mica. As rade cu colega de banca si am uita de tot ce ne-a suparat candva. As face oamenii fericiti, i-as face sa rada, sa uite de probleme, macar pentru cateva clipe. As trai fara regrete findca ar fi ultima mea zi.. Macar sa o fac memorabilia, nu?

Daca ar fi ultima ta zi, ce ai face atunci? Daca vrei sa imi raspunzi, te astept cu un mail pe adresa: eu-astazi2017@gmail.com

Vreau sa stii...

07.02.2017

Vreau sa stii ca astazi a fost o zi frumoasa. Astazi, desi afara a plouat si a fost innorat... In inima mea a fost soare. Findca astazi am recuperate o parte din mine pe care credeam ca am pierdut-o. Sper ca ati vizionat clip-ul video, si sper ca v-a placut. Astazi am realizat ca prin cele mai neasteptate moduri poti vedea cine e cu adevarat langa tine cand ai nevoie. Dupa cum ti-am spus in clip-ul video pentru mine prietenia este vitala pentru a supravietui. Nu cred ca as putea rezista nici macar o zi fara sa vorbesc cu prietenii mei. Astazi am avut emotii si am fost extreme de surprinsa sa vad ca lumea apreciaza munca mea. Acest blog a fost creat intr-un moment de curaj. Sunt fericita ca am luat decizia sa creez acest blog, findca prin intermediul lui am cunoscut oameni extraordinari. In seara aceasta vreau sa iti multumesc ca ai fost alaturi de mine de la inceput pana astazi, drag cititor. Iti multumesc ca prin faptul ca imi citesti postarile imi dai curaj sa continui. Daca vrei sa imi transmit un mesaj te astept cu mail pe adresa : eu.astazi2017@gmail.com. Sa ai o seara linistita! #multumesc #euastazi

Ce e iubirea?

02.02.2017

Nu cred ca am un raspuns clar la aceasta intrebare... Iubirea e complicata.. Nu are rost sa ne mintit. Iubirea chiar e complicata.. Poate noi suntem cei care facem iubirea sa fie complicata. Imi aduc aminte, ca atunci cand aveam 7 ani, visam sa am iubit un fotbalist sau poate chiar un doctor. Voiam doar sa ma faca fericita.. Acum, nu stiu ce o sa imi aduca viata.. Tot ce imi doresc este sa fiu fericita cu persoana potrivita alaturi de mine. Iubirea e frumoasa, desi uneori chiar te cam saturi de ea... Clar, nu sunt singura care simte asa... Am dreptate, nu-i asa?

Din punctul meu de vedere, dragostea nu te face sa simti nimic. Tu esti cel care faci sa simti ceva, fie bucurie, fie tristete. Dragostea e unica, mai ales prima dragoste... Prima dragoste nu se uita niciodata.. Desi eu nici nu imi mai amintesc cum arata primul meu iubit.. Dragostea te face sa te simti special. Atatia oameni in lumea asta, si iata ca tu ai avut norocul de a-ti gasi "sufletul pereche".

Bucura-te de toate momentele speciale! Astazi!

Iarta!

28.01.2017

De ce? Pentru ca oamenii gresesc si au nevoie sa fie iertati. Findca toata lumea greseste, uneori fara sa isi dea seama. Oameni inevitabil gresesc.. Cu totii facem greseli.. Findca suntem umani, nu suntem perfecti.. Stiu ca uneori e greu, stiu ca poate acum nu vrei sa ierti... Dar gandeste-te. Merita ca toate amintirile pe care le-ai creat impreuna cu o persoana sa fie uitate? Merita ca atatea lucruri minunate sa piara? Eu spun ca nu!

Eu vreau sa cred ca poti ierta. Vreau sa cred ca in adancul sufletului tau, exista o particica, fie ea cat de mica, care nu te lasa sa uiti de tot ce a fost intre tine si acea persoana. Vreau sa cred ca esti bun si ierti. Findca daca nu exista iertare, atunci toate relatiile deosebite vor ramane pierdute? Stiu ca nu ai cum sa uiti ceea ce altii ti-au facut gresit.. Ar fi imposibil. Insa stiu ca poti ierta. Sunt sigura de asta!

Stiu ca ti-am gresit.. Te rog, iarta-ma. Aici.. Acum.. Maine.. Oricand. Am sa astept! #iarta #astazi

                          Zambeste!                            

De ce? Pentru ca meriti! Tu meriti sa fi fericit si sa te bucuri de viata.. Desi uneori nu e totul super, trebuie sa inveti sa fi curajos, sa uiti de tot ce e rau si sa zambesti. Atatea persoane uita sa zambeasca si sa se bucure de ceea ce viata le ofera, oameni deosebiti si amintiri de neuitat. De ce uita lumea cat e de de frumos sa zambesti? Eu nu as putea trai nici macar o zi fara sa zambesc.. Viata e frumoasa. Sper ca si tu crezi ca am dreptate...

Atatia oameni speciali sunt in jurul nostru.. Atatea moment in care noi putem sa zambim... Si noi ce facem? Uitam sa ne bucuram.. Uitam sa traim viata la maxim. De ce? As vrea sa pot schimba lucrul asta.. As vrea ca toata lumea sa invete sa aprecieze toate momentele frumoase si sa zambeasca! Omul e atat de frumos cand zambeste...

Nu uita sa zambesti in fiecare zi... Meriti! Fi fericit si nu lasa problemele sa iti umbreasca bucuria! #astazi #fifericit

Daca vrei sa imi spui ceva, te astept cu un mail pe adresa : eu.astazi2017@gmail.com 

De ce Eu.Astazi?

Multa lume m-a intrebat de ce am ales numele blog-ului sa fie "Eu.Astazi"... Sa fiu sincera, chiar am asteptat ca cineva sa ma intrebe lucrul acesta.

In ziua in care am ales numele blog-ului eram destul de trista... Si ma tot gandeam de ceva timp ce nume sa ii dau... Gaseam diverse posibilitati insa nici macar una nu era exact ceea ce cautam eu. Si dupa ce timpul tot trecea iar eu inca nu aveam un nume, mi-am spus ca neaparat astazi trebuie sa fie ziua mea norocoasa. Si asa a si fost, din fericire. Am sunat-o pe K. si in timp ce povesteam cu ea mi-a venit in minte ideea ca blogul trebuie sa fie ceva la moda, actual, sa fie... Astazi. Si oare cine scrie blogul? Eu... Asa ca de atunci blog-ul poarta denumirea de "Eu.Astazi".

Numele acesta pe mine ma face sa zambesc... Findca astazi, este o zi speciala. Astazi este sansa mea sa imi fac visele sa devina realitate.. Astazi eu pot fi fericita, si cu siguranta voi fi fericita. Astazi este cuvantul magic. Astazi vreau sa va spun ca nu exista o zi mai buna sa va indepliniti visele. Dupa cum am mai spus si in alt articol, ieri a trecut si nu se mai intoarce iar maine poate nici nu mai vine. Asa ca fa totul astazi! Fi curajos! 

Ea.

Cine e Ea? Sunt eu? Esti tu? Sau e fata din spatele tau? Ea.. Ea e cea cu care ne-am intalnit deseori... Ea e deosebita fata de mine, de tine si de oricare dintre noi. De ce? Pentru ca ea are incredere ca poate obtine tot ce isi doreste. Ea te face sa simti ca lumea ii apartine si nimic nu o opreste. De ce? De ce simt ca ea este mai aparte decat mine, decat tine sau decat oricare dintre noi? De ce imi doresc sa fiu si eu Ea? 

Originalitate. Acesta e cuvantul cheie. Mai esti original daca vrei sa o copiezi? Nu, nu mai esti...Cu siguranta nu mai esti mereu multumit de tine, de felul cum arati sau cum gandesti.. Nici eu nu am fost mereu. Doar ca acum, spre deosebire de atunci, am gasit curaj. Curaj sa ma simt perfecta in felul meu. Poate ca nu sunt model, sau atlet. Si poate nici tu nu esti.. Dar ce e clar este faptul ca suntem speciali. Fiecare e unic si deosebit. Astazi vreau sa te bucuri de felul tau de a fi si de a arata. Findca tu esti altfel. Tu esti tu! 

Teama...

Ma cuprinde cateodata teama.. Teama ca am sa gresesc.. Si nu stiu cum sa fac sa fie totul bine. Desi incerc fara incetare, nu reusesc mereu sa trec peste aceasta teama..

Imi e teama ca am sa dezamagesc persoanele din viata mea, persoane care mereu m-au sustinut si au fost alaturi de mine indiferent de situatie. Viata ne ofera incercari si uneori este nedreapta...Desi pare dificil, trebuie sa ai incredere in tine si in tot ce poti face. Nimic nu te opreste. Nimic inafara de teama ta... Pe mine ma ajuta prietenii mei, care mereu au avut incredere in mine. Tot timpul au fost langa mine si m-au incurajat.

Poate crezi ca poti face totul singur, si uneori chiar reusesti.. Dar nu indeparta oamenii din jurul tau la greu. Stiu ca vrei sa faci totul de unul singur. Si eu am crezut ca pot sa fac asta... Dar m-am inselat, din pacate... Acum, cu niste prieteni minunati aproape de mine nu am cum sa esuez. Am incredere in mine si in ei.. Ei, cei care mereu vor avea un loc special in inima mea. Oameni deosebiti. Sunt recunoscatoare ca ii am in viata mea.

Astazi , 13.01.2017 , este vorba despre prieteni si prietenie. E vorba despre prietenii mei exceptionali, pe care ii iubesc din tot sufletul meu. Dar si despre prietenii tai care sunt speciali. Sunt sigura de asta findca stiu ca si tu esti o persoana speciala.

Inainte sa termin vreau sa iti pun o intrebare... Tu ce faci ca sa uiti de temerile tale? Daca vrei sa imi raspunzi, te astept cu un mail pe adresa : eu.astazi2017@gmail.com. Astazi!

Din suflet pentru suflete


Astazi, vreau sa incep cu trei intrebari : Ce semnifica fericirea pentru tine? Ce te face pe tine fericit? Cum ii poti face pe ceilalti fericiti?

Am creat acest blog, aceasta lume virtuala, in speranta ca pot aduce un zambet pe fata persoanelor care au nevoie de el. Eu.. Eu iubesc sa vad lumea fericita si mai ales sa stiu ca eu am reusit sa fac pe cineva fericit. Astazi a fost o zi buna.

Eram la cumparaturi si m-am oprit sa ma uit in jur. Toata lumea era grabita sa isi termine cumparaturile si apoi sa ajunga acasa. Oare de ce ne grabim sa terminam repede orice facem? Cu cat ne grabim mai mult, cu atat ajungem sa realizam ca nu ne-a ramas nimic... De ce sa ne grabim sa ajungem undeva mai repede? Grabindu-ne, uitam sa ne bucuram de peisajul care ne inconjoara si de oamenii care sunt alaturi de noi. Desi mersul la cumparaturi pare ceva banal, ar trebui sa traim clipa. Ar trebui sa ne bucuram de prezenta oamenilor care sunt cu noi.. Atata timp cat ii mai avem aproape...

Astazi, vreau sa iti spun ca nu merita sa irosesti nici macar o zi din viata ta. Trebuie sa traiesti fiecare zi la maxim, sa te bucuri de tot ce ti se ofera. Astazi nu se mai intoarce vreodata. Asa ca mananca ultima bucata de ciocolata ramasa, desi iti e teama ca mama se va supara, razi din tot sufletul, cunoaste oameni noi si bucura-te de tot ce ei iti ofera. Traieste clipa la maxim! Traieste viata la maxim! Astazi!

CURAJ.

"Curajul face ce tie iti este frica sa faci. Nu poate exista curaj decat daca esti speriat. - Eddie Rickenbacker"

Ma gandeam.. Oare cum iti dai seama daca o persoana e curajoasa?

Am intalnit pe cineva de curand care mi-a spus ca daca nu ai curaj, nu poti face nimic in viata. Lucrul asta m-a pus pe ganduri.. Si m-am intrebat.. Oare sunt curajoasa?  Pana astazi nu am gasit un raspuns la intrebarea asta. Parca mereu gasesc cate ceva si nu pot prinde curaj. Imi e teama de mine. Imi e teama ca voi incerca si voi esua. Atatea persoane imi spun sa nu imi fie teama, ca voi reusi. Dar parca nu e asa de usor. Cu cat fac un pas inainte, parca ma duc cu doi pasi inapoi. Oare cand voi putea sa trec peste teama mea? 

Prietena mea, K., e curajoasa. Mereu a fost. O iubesc pentru asta. Ea e cea care ma impinge sa fac lucrurile de care mie imi e teama. E o fiinta minunata.  Astazi, vreau sa ii multumesc pentru ca a fost mereu alaturi de mine. Ea e curajoasa. Sunt sigura de asta. Astazi, 07.01.2017, e vorba despre tine K., astazi vreau sa stii ca sunt recunoscatoare ca esti in viata mea. Iti multumesc ca ai ramas mereu langa mine, desi poate nu tot timpul eram usor de suportat. Esti minunata sa stii! Te iubesc!